Sunday, September 23, 2012

Freebies Header Part 2

salam all hari ini saya nak share dengan korang header yang saya nak bagi saya edit tadi petang yang ini bertemakan teddy bear tak tahulah korang suka atau tidak tapi ini lah hakikatnya hahaha ini je yang termampu ok jom tengok header dibawah

nampak tak "tajuk header disini ok!!" saya dah tinggalkan ruang untuk korang edit letak nama blog or korang tak nak letak nama pun boleh kalau dah letak kat blog korang rupanya seperti itu yang ini contoh blog saya
cara-cara nak ambil header yang berukuran 800x300
☞ right click kemudian save image as..
senang kan hehehe hope korang suka  lah yekkk.....

nampak tak "tajuk header disini ok!!" saya dah tinggalkan ruang untuk korang edit letak nama blog or korang tak nak letak nama pun boleh kalau dah letak kat blog korang rupanya seperti itu yang ini contoh blog saya
cara-cara nak ambil header yang berukuran 800x300
☞ right click kemudian save image as..
senang kan hehehe hope korang suka  lah yekkk.....

4 comments:

Thanks For Your Comment
Leave Your Link Blog For Me Visit