Sunday, November 18, 2012

Review : CBS Slimming


Photo: hantar order anda dan bukti pembayaran ke message pages
http://www.facebook.com/messages/lenshousecollection

atau anda boleh lah hantar order dan bukti pembayaran ke sms/whatsapp 0145064422 (waktu : 9am-11pm)
BERMINAT DAPATKAN DISKAUN DENGAN EMAIL
"saya nak diskaun kod cbs dan hantar ke email annevyicious@gmail.com"
https://www.facebook.com/lenshousecollection

Memperkenalkan CBS Slimming Pil! Ini pil bekerja dengan detoksifikasi badan anda, membakar lemak berlebihan, meningkatkan metabolisme anda, mengurangkan penyerapan lemak dan kolesterol badan anda, dan meningkatkan keseluruhan anda kesejahteraan. CBS adalah 100% selamat, setelah menjalani penyelidikan makmal yang ketat dan ujian klinikal selama 3 tahun.

Terbaik dari semua, ia berkesan! Ia akan membuat badan anda kelihatan lebih lembut dan tegas dalam hanya 14 hari! Ia direka terutamanya untuk wanita yang hamil. Ia akan membantu anda mengurangkan berat badan di kawasan-kawasan berikut: badan, muka, pinggang, pinggul, dada, paha, lengan, serta menyegerakkan hormon anda dan menghilangkan jerawat.

Bahan-bahan: selasih, teh hijau, dan Lotus Leaf Gynostemma Pentaphyllum, ekstrak peria, OB pigmen protein, OPC biji anggur

Tidak sesuai untuk: wanita hamil, kanak-kanak obes, yang sakit, orang tua, pesakit dengan penyakit jantung, pesakit dengan infarksi miokardium atau disfungsi hati dan buah pinggang.

photophoto

Review : Maqui Lite Coffee


DAPATKAN HARGA PENGENALAN SEKARANG SEMENTARA STOCK MASIH ADA,  TERHAD HANYA 50 KOTAK!! http://rahsiakuruslangsing.weebly.com/


RAHSIA KURUS SECAWAN KOPI SETIAP HARI
Maqui Kopi Lite membantu anda mengurangkan berat badan tanpa perlu bersenam, gimnasium, dan walaupun pada diet.Oleh itu, mulakan memanjakan diri anda dengan secawan Kopi Lite aromatik Maqui hari ini dan menikmati keajaiban bahawa Maqui Kopi Lite boleh menunjukkan hasil pada anda tanpa kesan sampingan.

5 JANJI MAQUI LITE COFFEE
  • TIDAK PERLU senaman yang berat 
  • TIDAK PERLU menahan lapar 
  • TIDAK ADA kesan sampingan 
  • TIDAK ADA kalori berlebihan 
  • TIDAK ADA bahan-bahan tiruan 

100% BAHAN SEMULA JADI
  • Maqui berry juice concentrate powder 
  • Goji berry juice concentrate powder 
  • Cranberry juice concentrate powder 
  • Aloe vera juice powder 
  • Guggul 
  • Oligosaccharide 
  • Coffee powder 
  • Isolated soy protein 
  • Mate extract 

KELEBIHAN MINUM MAQUI LITE
  • Sejumlah besar anti-oksida 
  • Meningkatkan metabolisme badan 
  • Meningkatkan sistem imun badan 
  • Hapuskan lemak yang didepositkan 
  • Mengurangkan risiko kanser kolon 
  • Meningkatkan pengambilan mineral 
  • Meningkatkan pergerakan usus 


Review : Miracle Tab HD Glow Essence

ok korang ingat tak tab soap yang anne review sini
ha ni kira toner dia lah hehe selepas pakai sabun tu anne
menggunakan hd glow essence ini baru lah betul setep

meh sini meh baca tentang hd glow essence ni

Rahsia kecantikan kulit sihat yang cerah bersinar pelengkap bg ketiga2 set rahsia kecantikkan ni.
Product yg sgt best ini diformulasikan untuk :

1. mencerahkan & menaikkan seri kulit kusam serta tidak bermaya.

2. HD akan memperbaharui kulit dengan lembut, sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit.

3. Molekul pelembab unik yang halus dapat diserap jauh untuk merawat kulit, disamping mengecilkan pori sehingga kulit tampak bercahaya, segar dan bebas daripada stres dan serangan radikal bebas.

4. Essence PELEMBAB dan PENCERAH yang menyingkap seri semulajadi kulit dan seterusnya memberikan kecantikan yang maksimum.

5. Meminimumkan ketidaksempurnaan kulit wajah dari bekas luka, jerawat, bintik-bintik penuaan dan kedutan serta menyekatakan warna kulit/Rawatan sempurna yang melengkapi Tab EX/ XY dan Tab Soap.

6. memelihara dan menjaga sel-sel kulit, walau dalam keadaan kulit yang rosak teruk sekalipun.

7. Dapatkan kulit yang bebas dari cela, berseri dan cerah bersinar, jauh lebih cantik dari dahuluTidak menyumbat pori. Tiada pewarna dan pewangi tambahan.Diuji di bawah kawalan dermatologis.

Ideal untuk semua jenis kulit - termasuk kulit sensitif

Cara Penggunaan : Gunakan HD selepas mencuci muka.
Titikkan HD ke tapak tangan yang bersih dalam 3-10 titik.
Kemudian ambil 2 jari colekkan HD yg diambil dr tapak tangan dan sapu rata ke muka.
Ratakan ke seluruh wajah dan leher & URUT dengan perlahan-lahan supaya dapat meresap ke dalam kulit.

Friday, November 16, 2012

Review : Miracle Tab Facial Soap

pernah dengar miracle tab product yang dari korea
pada yang pernah dengar dan alaminya memang tak rugi lah
so far now yes i am using this miracle product 

meh sini meh nak cerita apa kandungan sabun ni hehehe 


Protein Gluthatione :protein yang telah dipatenkan dan unik berfungsi sebagai anti oksida yang kuat untuk memberi perlindungan dari kesan penuaan awal, jerawat, tona tidak sekata, pigmentas
i dan masalah-masalah kulit yang lain.

Ekstrak Arbutin dan Mulberry - Agen pencerahan semulajadi yang tinggi kualiti dan selalu digunakan di dalam rangkaian produk penjagaan muka yang berkualiti dan terkenal. Mampu untuk mencerah, memperbaikpulih dan mengurangkan pigmentasi dan tona kulit tidak sekata.

Aloe Vera : Agen pelembap semulajadi yang mampu merawat penyakit kulit seperti psoriasis, anti radang dan merawat kulit yang terbakar/sunburn.

Willow Bark : Mengurangkan kemerahan dan radang yang terdapat pada tisu kulit yang rosak, menghilangkan jerawat dan merawat parut dengan ketara.

Lemon: Agent pencuci yang lembut dan dalam yang mampu menghilangkan semua toksin, kuman dan kotoran yang berada pada permukaan kulit.

Likuoris: Persediaan Topikal digunakan untuk ekzema dan masalah kulit yang lain.

Sabun Jenis Organik - sensitif kepada suhu dan kelembapan kerana ia dibuat dengan bahan-bahan semulajadi yang berkualiti tinggi. Penggunaan yang selamat dan lembut pada kulit yang sensitif dan bahagian badan yang halus.

Cara Pengunaan : Best effect, gunakan sabun 2-4 kali sehari.
Cara Cuci Muka : BASAHKAN MUKA. Buihkan, urut kat muka & badan (ataupun kat tempat2 nak cerah cam ketiak, leher & celah peha). Biarkan dalam 2-4 minit kemudian bilas. Penting untuk biarkan soap meresap ke dalam kulit.

PERINGANTAN Sabun jangan terendam dalam air, sebab Miracle Tab Facial Clarifying Detox Soap merupakan sabun jenis organik dan mudah cair. Pastikan sabun diletak di tempat kering & dalam bekas berpenutup. Sabun boleh dipotong untuk tujuan penjimatan dan mampu tahan selama 3-4 bulan dengan cara penggunaan/disimpan di tempat yg betul

Saturday, November 10, 2012

Promote Produk : Wajah Cantik Dan Menawan


BACA! INGINKAN WAJAH YG CANTIK & MENAWAN

ANDA MENGALAMI :
|
|
|
|
|
|

Masalah Kulit Kusam? Masalah Jerawat ? Masalah Parut Jerawat?
Inginkan Kulit Gebu,Putih,Cantik & Menawan?
Stress? Bibir Kering dan Pecah2? Cepat Letih?
Masalah Penuaan? Inginkan Kulit Tegang,Anjal dan berseri?
Masalah Dan Kesakitan Sendi? Ingin Mencegah Darah Membeku?
Ingin Mengurankan Lemak2 Berlebihan? Ingin Mencegah Sakit Jantung?
Ingin Menyembuhkan Luka? atau Kesan2 Kebakaran di Kulit? 
Masalah Keputih yg kronik?

JANGAN RISAU!!

Apakah faedah-faedah yang boleh didapati dengan pengambilan SHIMA COLLAGEN DRINK?

1) Pengambilan collagen secara berterusan dapat bertindak ke atas tanda-tanda penuaan. Antaranya melicinkan tanda-tanda garisan dan kedutan di kulit,agar nampak tegang dan berseri,meningkatkan keanjalan kulit,menguatkan dan menyihatkan kuku dan rambut,membantu mengurangkan berat badan dan meningkatkan kenyenyakan tidur.

2) Melembabkan kulit yang kering

3) Collagen berfungsi sebagai ejen “chondroprotective” yang mana ia melindungi “cartilage” dan cecair “synovial” bagi membantu mengurangkan masalah dan kesakitan sendi seperti di lutut.

4) Sekiranya collagen diambil sebelum melakukan senaman atau aktiviti berbentuk fizikal,collagen dapat memberikan kesan anabolik,iaitu meningkatkan tenaga dan prestasi.

5) Pengambilan collagen menggalakkan penyerapan asid amino yang penting seperti glysine,proline and hydroxyproline yang dapat mengurangkan lemak badan.Ia secara positifnya berperanan di dalam pengurusan berat badan.

6) Collagen mempunyai sifat sebagai anti-beku.Ia boleh mencegah darah dari membeku yang mana dapat membantu mereka yang mempunyai masalah jantung.

7) Collagen boleh membantu di dalam masalah melibatkan kulit seperti menyembuh luka dan kebakaran di badan.

8) Collagen ini juga mampu memutihkan seluruh kulit 

9) Menghilangkan jerawat,kesan dan parut jerawat.

10) Kulit akan menjadi lebih sekata

11) Merawat 1001 masalah berkaitan dengan wanita

BERMINAT NAK BELI COLLAGEN klik  SINI

Sunday, November 4, 2012

Tak Sabar Nak Watch The Final


tak sabar menanti budak anak dia comel gila

Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas


Jom Join Masih Sempat Lagi Ni
klik klik klik sampai PUAS sini
follower terkini 125 sahaja
saya nak bagi free gift follower yang ke 143 ( i love you )
siapa lah yang bertuah tu ekk 143 + free gift dari saya

ok lah tarikh tamat 30 November 2012

DONE FOLLOW YANG INI PUNYA GROUP DULU
sentiasa akan diupdate ehehehe


GROUP 1 #10 peserta
  1. http://redscarz.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  2. http://dhiadirham.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  3. http://twentydotnine.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  4. http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/10/segmenjom-tingkatkan-follower-sampai.html
  5. http://resipidarihati.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  6. http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  7. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  8. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  9. http://belladsecret.blogspot.com/2012/10/jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html
  10. http://scrumptiouslicious-zaty.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
GROUP 2 #20 peserta
  1. http://sikecikmenaburkata.blogspot.com/2012/10/jom-tingkatkan-followe-sampai-puas.html
  2. http://gurlz-elm0.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_13.html
  3. http://nanasajerr.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  4. http://boutiquediyana.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  5. http://affiqahfarahain.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  6. http://aimishyuu.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  7. http://sjanelf.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  8. http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html
  9. http://andisakinah.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  10. http://impianakumemetikbintang.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
GROUP 3 #30 peserta
  1. http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  2. http://icysnowhite.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  3. http://qieyla4everstory.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  4. http://leenabestfriend.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  5. http://productacaiberryku.blogspot.com/2012/10/jom-tingkatkan-followers-sampai-puas.html
  6. http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  7. http://vanilacoklatpeace.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  8. http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  9. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  10. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmenjom-tingkatkan-follower-sampai.html

GROUP 4 #40 peserta
  1. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  2. http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  3. http://gadiz-coklat.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  4. http://www.aynoranur.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  5. http://ainaloraine.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  6. http://dafattylife.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  7. http://zzqil.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  8. http://yeyenpolkadot.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  9. http://hidupkadangtakindah.blogspot.com/2012/10/segmenjom-tingkatkan-follower-sampai.html
  10. http://nostra-fabula.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
GROUP 5 #50 peserta
  1. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  2. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  3. http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tngkatkan-follower-sampai.html
  4. http://www.jajasutera.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  5. http://nsyammie.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  6. http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  7. http://chaosinnotime.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  8. http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  9. http://ainunbajuri.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
  10. http://www.syuhadasalleh.my/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Year End Giveaway 2012

jom join GA hujung tahun ini, tamat pada 25 Disember 2012
JINGLE BELL JINGLE BELL JINGLE ALL THE WAY
klik klik sini untuk all the way to blog GA

Saturday, November 3, 2012

Kegilaan Ramai

Salam all, ok today nak share something saya notice banyak orang beli online dan bila survey punya survey wow dua produk ni memang hot banyak orang nak cuba nak beli nak beli lagi fikir punya fikir saya sendiri beli produk tu tak sabar nak terima produk tersebut hari selasa yippie.. nak tahu produk apa saya beli dan dekat online mana meh saya share

product dekat sini lah saya beli iaitu SMT & IFB
mesti korang terpinga apa tu ok scrol bawah lagi

SMT : SET MIRACLE TAB
IFB : INCHLOSS FELINNA BEAUTY

ini lah dua produk yang saya beli dan ramai yang beli selain BEUTSKIN hehehe
siapa tak nak langsing and kulit cantikkan kan tu yang saya try both this product

saya nak cuba sebab kawan saya guna produk ni terkejut bila tengok dia dah banyak perubah so nak jugak kulit mulus cantik glow and badan langsing
(siapa tak nak? rasanya ramai yang nak baik boy dan girl)

kalau korang berminat korang boleh direct contact kat bawah ni

BB PIN: 284D11B4
SMS: +60107148680

Tuesday, October 30, 2012

Review Inch loss Slimming Product

Salam all nak tahu tak sekarang ni tengah hot satu produk ni untuk langsing kan badan bakar kan lemak yang bestnya tak perlu makan pill yang mahal just sapu lotion best kan siapa tak nak kurus or langsing kan baik laki or perempuan. jom tengok produk yang saya maksud kan jom jom


NAK BELI SENANG JE KORANG BOLEH LAWAT PAGES

SMS ORDER ATAU PERTANYAAN 
+60107148680


RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

Ok since ramai yg pelik kenapa INCHLOSS lotion sangat2 mendapat sambutan hangat..
1)Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna. 
2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda(pastikan ukur sebelum guna ya) 
3)Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik.. 
4)Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..pasti puas hati!  
5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang
Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh try now.
jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh apply utk percepatkan proses pembakaran lemak! 

Inchloss sangat selamat dan berkesan! 
Hanya sapu pada tempat tempat yang penuh lemak yg ingin dilenyapkan!

Berdaftar dgn KKM. Badan semua yg berlemak akan semakin kecut and kulit makin cantik sebab Inchloss ni sejuk malah lembut, Wangi and untuk kulit lebih cantik & mulus - All in one!

TESTIMONI PENGGUNA
 
 

Saturday, October 13, 2012

Review : Vitamin C - 1000mg

Enhanced absorption of vit c Orange + rosehip vit C 1000mg

KEBAIKAN:

* MenCANTIK, menCERAH, meMULUSkan dan meLICINkan Kulit muka dan badan.
* Menghilangkan bintik hitam, jeragat, eyebag
* Menghilangkan jerawat dan parut
* Anti penuaan dan anti kedut.

* Menjadikan kulit licin, gebu dan berseri-seri
* Mencantikkan rambut serta kuku
* Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang.
* Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran.
* Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti.
* Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis.


* Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya.
* Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas.
* Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih –
* Merawat jangkitan saluran kencing.
* Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.

* Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress.
* Untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gigi & gusi yang sihat.
* Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi.

Vitamin C 1000mg ini adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.

SMS untuk order ataupun borong
|
Nor : 018 572 4121

Tuesday, October 9, 2012

Review : Vitamin C - 500mg


cara pengambilan : dua biji sehari ( pagi dan malam) selepas makan pakej vitamin c bermula dengan:

☞ 10 biji RM 18
☞ 20 biji RM 36
☞ 40 biji RM 72
☞ 60 biji RM 108
☞ 100 biji RM 180

Postage RM 6 west malaysia / RM 8 east malaysia

QUALITY SAMA SPT ANDA MENGAMBIL INJECTION N HARGA JAUH LEBIH MURAH DENGAN KESAN LEBIH BAGUS! SELAMAT N DIjAMIN BERKESANvit c ni supplier i pickup from doc pakar..hehe..vit c ni organic,no drug. 1 biji bersaman 7 biji sunkists..ibu mengandung pon sesuai ,memg elok :)
KEBAIKAN VITAMIN C
* Memberi efek kulit yg sekata, cerah, lembap
* Sesuai untuk ibu mengandung
* Sesuai untuk merawat jerawat di wajah & badan
* Bagi yg menghadapi masalah resdung amat sesuai diamalkan
* Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi & gigi yang sihat
* Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti
* Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
* Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress
* Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa
selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
* Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra- matang
* Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
* Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
* Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih –> berguna dalam rawatan anemia
*Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah
* Merawat jangkitan saluran kencing
* Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain
* Utk kanak2 memadai dgn mngambil sepruh, krn jumlah vit c yg diperlukan oleh kanak2 hnya 250mg sehari
* Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.

SMS untuk order ataupun borong
|
Nor : 018 572 4121

Monday, October 8, 2012

Follow You All Back


salam all ok im back online selepas lappy meragam tak tentu pasal internet tak boleh connect so now im back to follow you all back, thanks sebab sudi follow blog saya

bermulanya follow semua blog yang saya join segmen
**maaf atas kelewatan melawat blog korang yang hot cun comel tu**

Promote Review Produk

Salam all hari ni saya just nak share dengan korang yang saya now cenderung menjaga kesihatan dan kecantikkan hehe ni lah akibat nya alhamdulillah semuanya berkesan and saya kat sini nak promote korang kalau korang nak cuba produk tersebut yang ada list dibawah yang agak famous juga lah silakan jangan segan-segan ya..... jom jom tengok nama produk

ZAMIAN MIRACLE PRODUCTS FROM KOREA
SABUN GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C

KOKURYU SUPER SUMMER CAKE (BEDAK ARAB)

INCH LOSS FELINNA BEAUTY
PESONA FELINNA SKIN CARE

IQR1000 VITAMIN C
PF PREMIUM FORMULA

korang berminat nak cuba, tahu , beli produk ini korang boleh hubungi beliau sebabnya anne pun beli dengan dia serius boleh dipercayai and almost semua produk kawan-kawan anne serta anne sendiri dah mencuba korang nak cantikkan jom lah cubat jom...

email : everydaybeautifulsee@hotmail.co.uk
contact number : 018 572 4121 (nur)
**nak tahu pasal produk dan harga tanya beliau**

Thursday, September 27, 2012

Cotton On & Tutti Fruitti

salam all hari ini saya happy sangat sebab pergi shopping mopping and saya hari ni banyak beli barang di COTTON ON semua orang mesti tahu kan brand jenama ini kan kan ok what harga berpatutan for me, lebih lebih lagi shoes dia saya suka wooo, tak apa hari ini saya shopping baju dress, dress baju hahaha itu je

sebahagian baju yang dibeli

ohh my after that sempat sahaja saya beli TUTTI FRUITTI padahal hujan tau kat luar sana hehehe ahh lantak lah yang penting saya gumbira kekeke as usual....

my faveret chocolate just choco

COMING SOON NEXT SHOPPING NEXT WEEK

SEGMEN : UP FOLLOWER BY DINI

jom join simple segmen ini korang klik sini
BB PIN SAYA  ----> 284D11B4
TAMAT TEMPOH SEGMEN 30 SEPTEMBER 2012

Tuesday, September 25, 2012

Tutorial Background Shoutbox

salam all hai hai hai saya nak share dengan korang tutorial letak background kat shoutbox korang so korang nak tahu tak macam mana?? kalau dah tahu nak bagitahu juga hehehe tutorial ni mesti dah ramai yang tahu

ok tanpa membuang masa korang kat sini saya sedia 1 yang code biasa dan 3 yang dah ada background 
<center>
<div style="background:url(URL BACKGROUND IMAGE KORANG) no-repeat;padding-right:10px;padding-left:1px;padding-top:75px;padding-bottom:110px;">
<center>
CODE SHOUT BOX KORANG SINI
PASTIKAN WIDTH 195, HEIGHT 185
**ini contoh diblog saya kalau blog korang korang boleh lah cuba ubah suai lebar dan tinggi ok**
</center>
</div></center>
design yang pertama korang copy code bawah ini
<center>
<div style="background:url(http://3.bp.blogspot.com/-rIl5nqipaYs/UGHMnD6jfLI/AAAAAAAAARA/-VwRsX3Q_xs/s1600/shoutbckgrnd+1.png) no-repeat;padding-right:10px;padding-left:1px;padding-top:75px;padding-bottom:110px;">
<center>
CODE SHOUT BOX KORANG SINI
PASTIKAN WIDTH 195, HEIGHT 185
**ini contoh diblog saya kalau blog korang korang boleh lah cuba ubah suai lebar dan tinggi ok**
</center>
</div></center>
design yang pertama korang copy code bawah ini
<center><div style="background:url(http://1.bp.blogspot.com/-7Y1zZgJltl0/UGHMoLjrrzI/AAAAAAAAARI/wiLypYT76Po/s1600/shoutbckgrnd+2.png) no-repeat;padding-right:10px;padding-left:1px;padding-top:135px;padding-bottom:110px;">
<center>
CODE SHOUT BOX KORANG SINI
PASTIKAN WIDTH 195, HEIGHT 41
**ini contoh diblog saya kalau blog korang korang boleh lah cuba ubah suai lebar dan tinggi ok**
</center>
</div></center>
design yang pertama korang copy code bawah ini
<center>
<div style="background:url(http://4.bp.blogspot.com/-K8cHdEtVuTI/UGHMpaR5rPI/AAAAAAAAARQ/TZXESKMsJ_s/s1600/shoutbckgrnd+3.png) no-repeat;padding-right:10px;padding-left:1px;padding-top:175px;padding-bottom:70px;">
<center>
CODE SHOUT BOX KORANG SINI
PASTIKAN WIDTH 195, HEIGHT 95
**ini contoh diblog saya kalau blog korang korang boleh lah cuba ubah suai lebar dan tinggi ok**
</center>
</div></center>
arahan penting yang bold oren itu korang harus paste code shoutbox korang

SELAMAT MENCUBA YOU ALL!!!
*jangan segan-segan untuk bertanya dan minat pertolongan*

Segmen : Follow And Follow

jom join segmen ini pula ini segmen yang ke berapa ntah tak sure
ok lah jangan banyak cakap lagi jom pergi blog ini untuk join sini

Tutorial Word Verification

salam all, jeng jeng haaa "prove your are not robot" adoi aii benda ni adakalanya berguna adakalanya membuat sesuatu mudah dan pantas menjadai LECEH nak tahu kenapa hehehe sesetengah orang tak suka benda ni verification dekat kotak komen hehehe

setengah orang tak merungut pun macam saya adakala tak kisah adakala membuat saya jadi malas hehe [jangan ada yang terasa yek] ok lah nak tahu macam mana nak switch off benda ni simple je caranya.. ok jom baca dan lihat

cara-caranya mudah sahaja
dashboard -> klik nama blog korang -> select setting -> select post and comments
dah sudah? hehe korang cuma scroll sikit je ke bawah cari perkataan "show word verification"
kalau dah jumpa bagus, haa sebelah tu ada kotak korang select YES atau NO
bagi yang ada guna verification ni korang select NO, bagi yang rasa nak guna select YES
kalau tak faham jom tengok picture yang disertai harap kalian faham

ini rupa dashboad korang kan

kalau korang dah klik nama blog korang dan select setting rupa macam picture ini.
nampak yang kat kiri bawah tu saya warnakan biru cair itu, haa sila select post and comments

lepas dah select korang akan nampak macam gini rupanya, lepas itu tolong scroll bawah sikit dan cari perkataan "show word verification" dan klik pada kotak kelabu tu pilih YES or NO lepas tu save setting di atas sebelah kanan ok. mudah kan tak susah kan

SELAMAT MENCUBA YOU ALL!!!
*nasihat tak perlulah guna verification tu korang switch off dengan memilih no dan save*

Tutorial Edit Html

salam all saya disini ingin share bagi yang masih belum familiar dengan rupa dashboard blog yang baru, mula-mula memang susah nak faham dah lama nanti faham malah expert rasanya korang nanti hehe ok lah meh sini meh tengok macam mana nak cari edit html [basic punya tutorial]

cara-caranya mudah sahaja
dashboard -> klik nama blog korang [dah sudah? nanti korang akan nampak word overview]
selepas itu lihat sebelah kiri blog anda ada overview, posts, pages, comments dan lain-lain kan
pilih templete -> klik edit html [berjaya tak? tunggu akan ada pop up keluar]
klik proceed, tunggu beberapa saat akan muncul ruang edit html
sekiranya anda ingin tick "expand widget templets" ia berada di atas sebelah kiri.
kalau tak faham boleh lah lihat picture dibawah, jangan risau saya sediakan picture juga

ini rupa dashboard blogger

ini rupanya kalau korang dah klik nama blog korang then dah select templete

nanti korang nampak "live on blog" nampak edit html klik situ

setelah klik edit html akan muncul sebegini , haa korang klik proceed ok

haa kan muncul macam ini, so dah boleh mula nak edit code or tambah or tukar kalau nak "expand widget templete" korang boleh tengok di atas sebelah kiri ada kotak kecik situ korang tick or un-tick

SELAMAT MENCUBA YOU ALL!!!!
*masa edit html jangan lupa preview dulu jangan suka suka save ok*

Monday, September 24, 2012

Jom Bertweet Tweet

salam all malam hehehe, ok lah saya nak invite korang join bertweet dengan saya kalau sudi lah nak follow tweet saya selamat bertweet all

simple thing just follow my twitter then mention me i will follow u back


Freebies Background Vintage Part 1

salam all nak kat sini saya bagi freebies background ala ala vintage gitu kalau korang nak sudi sudi lah guna ya... dekat sini saya sediakan 3 design dengan 3 warna hope korang suka lah yek have a nice day

cara-cara mengambil background freebies ini
right click -> save image as....
DESIGN PERTAMA


DESIGN KEDUA


DESIGN KETIGA